سلفون حرارتی
مواد تشکیل دهنده ی سلفون حرارتی از موادی نظیر پلیوینیل کلرید تشکیل می شود. ماده پلیوینیل یک لایه نازک است که از پلاستیک ساخته شده است.
به وسیله سلفون حرارتی، میتوان محصولات را در بستهبندی محکم و محافظت شده قرار داد. سلفون حرارتی برای بستهبندی مواد غذایی، محصولات الکترونیکی، کتابها، لوازم آرایشی و بهداشتی و سایر محصولاتی که نیاز به حفظ تمیزی و تازگی دارند، استفاده می گردد.
استفاده از سلفون حرارتی نیازمند یک دستگاه حرارتی از قبیل دستگاه نفوذ حرارتی یا دستگاه شیرینگ است که با وارد کردن حرارت، سلفون را به محصول متصل میکند و بستهبندی را محکم میکند.
مزایای استفاده از سلفون حرارتی عبارتند از:
- انعطافپذیری: سلفون حرارتی بهخوبی به شکل محصول متصل میشود و به آن شکل میدهد.
- . سلفون حرارتی به محافظت محصولات در برابر رطوبت، گرد و غبار، خطرات فیزیکی و تغییر شکل کمک می نماید.
- سلفون حرارتی سبب زیبایی و جذابیت هرچه بیشتر محصولات می گردد.
- سلفون حرارتی میتواند از محصولات در برابر هوا، نور و عوامل خارجی دیگر محافظت نماید.
انواع سلفون حرارتی:
- سلفون حرارتی بر پایه پی وی سی(pvc)
- سلفون حرارتی بر پایه پی ا اف(pof)
سلفون حرارتی بر پایه پی وی سی نوعی سلفون می باشد که روشن ولی خشک می باشد،از این نوع سلفون حرارتی برای بسته بندی محصولاتی که با مواد غذایی و بهداشتی سر و کار ندارند استفاده می گردد،مانند:لوازم الکترونیک،لوازم برقی،بطری و غیره
سلفون حرارتی بر پایه پی ا اف نوعی سلفون می باشد که نسب به سلفون پی وی سی از قابلیت کشسانی و انعطاف و نرمی بیشتری برخوردار می باشد و برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می گردد.
مطالب مرتبط تنظیمات
این پرونده را به اشتراک بگذارید :